info@posztolom.com
Pörgesd fel az értékesítéseid!

Legfrissebb cikkek, hírek

Blog

Hirdetéseid időspecifikusan, optimalizálva, automatikusan és könnyedén posztolhatod akár 20 Facebook csoportba, Marketplace-re.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Cégadatok

Felhő alapú posztolás
A posztolás a szervereinken történik, külön alkalmazás letöltése és telepítése nem szükséges hozzá.

Kliens alapú posztolás
Ez egy un. hibrid rendszer, ahol egy kis segédprogramot szükséges letölteni egy számítógépre. A posztolás időtartama alatt, a számítógép bekacsolt állapotban kell legyen, ugyanis a munkafolyamat (posztolás) nem a felhőből fog futni, hanem az adott számítógépről. A program futása a háttérben történik, minimális erőforrásigénnyel, ezáltal a számítógép egyéb célokra történő haszálatát nem befolyásolja. A hirdetések feltöltését, szerkesztését nem befolyásolja, mivel az bármilyen internettel rendelkező számitőgépről elvégezhető(nem csak onnan, ahova letöltöttük a segédprogramot). A letöltött program bármikor ki-be kapcsolható, illetve törölhető.

PosztolomBox alapú posztolás
A POSZTOLOMBOX egy szintén kliens alapú csomag, de ebben az esetben nem szükséges a segédprogramot folyamatosan futtatni egy számítógépen, hanem ezt kiváltja a POSZTOLOMBOX. Ez un mikroszámítógép, amit rá kell dugni a hálózati kábeljére, rácsatlakoztatni az internetre és ennyi. Beüzemelés után semmilyen felügyeletet nem igényel.