Pontosított összehasonlító ingatlan értékbecslés

Pontosított összehasonlító ingatlan értékbecslés

HAMAROSAN!!!

Már a tesztelés fázisában van, és pár héten belül kijön egy újabb innovációnk!
Az elmúlt 20 évben több próbálkozás volt arra, hogy szoftverek, ingatlanportálok, automatizáltan beárazzanak egy ingatlant.
Sajnos egyik sem volt igazán pontos.
Az értékbecslés egyik fajtája, amit az ingatlanosok és az értékbecslők is használnak, az az összehasonlító elemzés.
Ezt a folyamatot automatizáljuk algoritmusok és mesterséges intelligencia segítségével úgy, hogy jóval pontosabb eredményt ad, mint a klasszikus értékbecslői összehasonlító értékbecslés.
A mostani 1-3 órát igénybe vevő folyamatot, a programunk segítségével 5-10 perc alatt elvégezhetitek, a 3 helyett, akár 10-20, algoritmusok és MI által szűrt, és pontosított összehasonlítandó ingatlannal!
Az elemzést végző algoritmusok teljes egészében megfelelnek a statisztikában elfogadott szabályrendszernek, a lehető legmagasabb szinten!
Az elkészült becslést, akár kiexportálhatjátok pdf-ben, garafikonnal megspékelve, saját logóval, szöveggel, amit egy GOMBNYOMÁSRA továbbküldhedtek például a tulajdonosoknak.
Célunk az, hogy a jelenlegi túlárazott, torzított ingatlanpiacot, kicsit visszatereljük a normális kerékvágásba, és számotokra plusz hozzáadott értéket termetsünk a munkátokban!